enviar enllaš d´┐Żaquesta pÓgina.   versió per imprimir

Ofertes B2B al web de la UEA

B2B o Business To Business és una forma de definir les relacions comercials entre empreses i per diferenciació amb el mercat adreçat al consumidor o B2C (Business To Consumer).

Així l´┐Żapartat d´┐ŻOfertes B2B del web de la UEA és un servei online adreçat en exclusiva a les empreses associades , per promoure ofertes de productes i serveis entre els associats i està disponible a través de l´┐Żaccés “Area socis " al portal web de la Unió Empresarial de l´┐ŻAnoia.

Portada Area socis web UEA
El funcionament és molt simple. Qualsevol empresa associada que accedeixi a l´┐ŻÀrea socis , tot indicant el seu nom d´┐Żusuari i contrasenya, podrà consultar les ofertes vigents (descomptes, serveis preferents, avantatges econòmics, etc), i contactar amb els seus respectius oferents.

D´┐Żaltra banda les empreses associades que vulguin publicar les seves ofertes, poden fer-ho a través de l´┐Żopció “Les meves ofertes B2B ” tot indicant la descripció i data de caducitat. Automàticament quedaran a disposició de la resta d´┐Żassociats fins a la data indicada.

Aquest servei pretén donar notorietat a les empreses que ofereixen els seus productes i serveis amb condicions especials al col·lectiu d´┐Żassociats i d´┐Żaltra banda que les empreses associades es puguin beneficiar en primer terme d´┐Żuna oferta empresarial propera i de qualitat com és la de la nostra comarca.

Uniˇ Empresarial de l┤Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92