B2B o Business To Business és una forma de definir les relacions comercials entre empreses i per diferenciació amb el mercat adreçat al consumidor o B2C (Business To Consumer).

Així l'apartat d'Ofertes B2B del web de la UEA és un servei online adreçat en exclusiva a les empreses associades , per promoure ofertes de productes i serveis entre els associats i està disponible a través de l'accés “Area socis " al portal web de la Unió Empresarial de l'Anoia.

El funcionament és molt simple. Qualsevol empresa associada que accedeixi a l'Àrea socis , tot indicant el seu nom d'usuari i contrasenya, podrà consultar les ofertes vigents (descomptes, serveis preferents, avantatges econòmics, etc), i contactar amb els seus respectius oferents.

D'altra banda les empreses associades que vulguin publicar les seves ofertes, poden fer-ho a través de l'opció “Les meves ofertes B2B ” tot indicant la descripció i data de caducitat. Automàticament quedaran a disposició de la resta d'associats fins a la data indicada.

Aquest servei pretén donar notorietat a les empreses que ofereixen els seus productes i serveis amb condicions especials al col·lectiu d'associats i d'altra banda que les empreses associades es puguin beneficiar en primer terme d'una oferta empresarial propera i de qualitat com és la de la nostra comarca

Portada Area socis web UEA

 

 

enviar enllaç d�aquesta pàgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92