enviar enllaš d´┐Żaquesta pÓgina.   versió per imprimir

╚xit absolut de la 1a. Setmana de l´┐ŻOcupaciˇ a Igualada

Més d´┐Żun miler de persones han participat aquests dies de la primera Setmana de l´┐ŻOcupació que s´┐Żha fet a Igualada. Assistents, ponents i organització coincideixen a destacar-ne la qualitat de les sessions i dels coneixements transmesos. Des de la Unió Empresarial es fa una valoració molt positiva d´┐Żaquesta iniciativa.

Des de dilluns 12 i fins divendres 16 més d´┐Żun miler de persones han passat per l´┐Żantic Escorxador d´┐ŻIgualada i han pogut formar-se per cercar feina i conèixer les últimes tendències del mercat laboral. La Setmana de l´Ocupació és una iniciativa de la Unió Empresarial de l´┐ŻAnoia (UEA) i l´┐ŻAjuntament d´┐ŻIgualada i ha estat tot un èxit, tant de públic com per la qualitat de les sessions realitzades.

La gran majoria d´┐Żassistents, així com també els ponents que hi ha pres part, han destacat la gran qualitat de totes les conferències i tallers. En total han estat més de 30h de formació amb experts de tots els àmbits que han ajudat a molts igualadins i anoeincs a millorar les seves capacitats a l´┐Żhora de cercar feina. En aquest sentit, la Unió Empresarial, organitzadora de la jornada, juntament amb l´Ajuntament d´Igualada, en fa una valoració molt positiva: “ estem molt contents dels resultats obtinguts i de la resposta de tots els assistents”.

Les conferències s´┐Żhan centrar en cinc grans àmbits: situació del mercat laboral actual, estratègies per cercar feina, els canals 2.0 com una altra plataforma per promocionar-se i cercar ofertes de feina, emprenedoria com a generació d´┐Żautocupació i entrenament i entrevistes de feina. Des del dilluns al matí i fins divendres s´┐Żhan celebrat una dotzena llarga de sessions que han omplert el recinte de l´┐Żantic Escorxador.

Dimecres 21, la sessió pendent.

La vaga general de dimecres va obligar a ajornar una de les sessions previstes, la taula rodona “Treu suc als portals de feina i a les eines 2.0” que s´┐Żhavia de fer el dimecres a la tarda. Aquest sessió s´┐Żha programat per aquest dimecres 21 de novembre, a les 17h. al Museu Comarcal. Hi participaran responsables d´┐ŻInfoempleo i Marketyou, dos serveis 2.0 per cercar feina a Internet.

A Internet, de fet, s´┐Żhi pot trobar un ampli seguiment d´┐Żaquesta setmana. A la etiqueta #IgualadaPreparat i al perfil de Twitter @IGDPreparat es poden trobar les afirmacions més destacades que s´┐Żhan fet durant aquests dies. De fet, les Xarxes Socials han estat un instrument més de promoció d´┐Żaquesta primera Setmana de l´┐ŻOcupació.

Des de la Unió Empresarial de l´┐ŻAnoia i l´Ajuntament d´Igualada es vol agrair la col·laboració de tots els conferenciants i especialment a totes les persones que han passat per aquesta Setmana.

enviar enllaš d´┐Żaquesta pÓgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Uniˇ Empresarial de l┤Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92