enviar enllaš d´┐Żaquesta pÓgina.   versió per imprimir

TIC Anoia UEA i Engisoft expliquen als alumnes anoiencs com funciona el software informÓtic per hotels

Dimarts 15/01/2013

Serà en una nova jornada de les conferències del cicle de trobades amb el sector TIC amb els alumnes d´┐Żinformàtica de l´┐ŻInstitut Milà i Fontanals. La jornada es farà el proper dimecres 23 de gener i està oberta a tothom

Aquest proper dimecres 23 de gener es reprèn el cicle de trobades amb els estudiants TIC de la comarca de l´┐ŻAnoia i que organitza la comissió TIC de la Unió Empresarial de l´┐ŻAnoia, TICAnoia. En aquesta ocasió la xerrada porta per nom “Solució vertical per a hotels” i explicarà als alumnes, estudiants i interessats en la informàtica el funcionament del software informàtic per a hotels. La xerrada anirà a càrrec de l´┐Żempresa Engisoft, especialista en aquest àmbit, i es farà a les 13.30h a l´┐Żintitut Milà i Fontanals d´┐ŻIgualada.

En la xerrada es presentarà el cas d´┐Żèxit d´┐Żuna cadena hotelera multinacional i amb necessitats de disponibilitat del servei 24x7. Aquest serà el punt de partida per explicar com es pot gestionar informàticament un gran volum d´┐Żusuaris en diferent països, com introduir canvis tecnològics i l´┐Żefecte que això ha tingut en la infraestructura hardware i software. Competències aquestes bàsiques per a qualsevol estudiant que vulgui treballar dins d´┐Żuna empresa de l´┐Żàmbit TIC.

La conferència anirà a càrrec de Toni Tebas i Josep Piqué, d´┐ŻEngisoft, una empresa igualadina que ha pogut fer-se un forat en el mercat d´┐Żaplicacions turístiques i d´┐Żhoteleria a nivell mundial. Engisoft crea i desenvolupa solucions de gestió hotelera per hotels, restaurants i resorts de tot el món. TIC Anoia i Engisoft expliquen als alumnes anoiencs com funciona el software informàtic per hotels

Aquestes xerrades són trobades mensuals i es van iniciar el passat 2012. Les jornades estan obertes al públic i estan pensades per motivar a estudiants, joves i tota persona interessada en les tecnologies TIC. L´┐Żentrada és gratuïta.

Foto xerrades TIC

enviar enllaš d´┐Żaquesta pÓgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Uniˇ Empresarial de l┤Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92