enviar enllaš d´┐Żaquesta pÓgina.   versió per imprimir

Viatges i comunicaciˇ

La Veu de l'Anoia / Europcar

Logo La Veu

Arran de l'acord entre la UEA i el mitjà de comunicació La Veu de l'Anoia els associats disposen de diferents avantatges:

 

  • 15% de descompte en els preus dels espais publicitaris
  • 30€ de descompte als associats que vulguin formar part de la Guia Anoia
  • Els associats que facin subscripció a LA VEU de l'Anoia durant aquest any obtindran 2 mesos de subscripció gratuïta
  • Tots els associats tenen la possibilitat d'oferir ofertes i descomptes al club del subscriptor de LA VEU

Tota empresa interessada en les condicions del conveni poden adreçar-se a la UEA (uea@uea.cat i al 938052292)

 

Logo Europcar

La Unió Empresarial de l'Anoia ha renovat el conveni amb Europcar aconseguint millors descomptes pel lloguer de vehicles dins i fora de la península.

Per accedir al microsite d'Europcar heu d'anar a la zona Socis

Consulteu aquí la taula de preus i per a més informació contacteu amb la UEA (uea@uea.cat i al 938052292).

 

Logo Vueling

Les empreses associades a la Unió Empresarial de l'Anoia podran gaudir entre un 10% i un 30% de descompte sobre les tarifes que ofereix Vueling per a tota la seva xarxa de vols a Europa, formada per un total de 130 destins, a través de la seva web corporativa (www.vueling.com/empresas).

 

El descompte que ofereix l'acord només s'aplica sobre la tarifa base, queden excloses del descompte les tases i serveis addicionals (equipatge, assegurança de viatge...).

Descomptes i promocions que inclou l'acord:

  • 30% de descompte sobre la tarifa EXCELLENCE, per contractar i volar durant els mesos de febrer, març, maig i novembre de 2017.
  • 25% de descompte en el seient PRIORITY, per volar durant el mes de maig de 2017. Es comunicarà amb temps i forma el període de contractació.
  • 10% de descompte sobre la tarifa ÒPTIMA, per volar durant els mesos de novembre i desembre de 2017. Es comunicarà amb temps i forma el període de contractació.

Per a poder gaudir de les condicions especials que ofereix l'acord, les empreses interessades hauran d'obtenir el seu codi de descompte que es podrà utilitzar directament en la compra online o a través de la compra de vols en qualsevol agència de viatges adherides al programa de descomptes de vueling. El codi de descompte el podeu obtenir contactant amb la Unió Empresarial de l'Anoia, trucant al 93 805 22 92.

Uniˇ Empresarial de l┤Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92