enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

La UEA i la consultoria ServiREACH tanquen un acord que aporta grans beneficis als socis

Divendres 17/03/2017
Les empreses associades gaudiran d'avantatges a l'hora de resoldre dubtes relacionats amb la normativa química europea

Jornada sobre normativa REACH
La Unió Empresarial de l'Anoia (UEA) i la consultoria especialitzada en normativa química ServiREACH han arribat a un acord de col·laboració pel qual les empreses associades a l'entitat anoienca gaudiran de tot un seguit d'avantatges d'allò més interessants a l'hora de fer servir els serveis del prestigiós despatx especialitzat en seguretat química. ServiREACH va ser a Igualada el dijous 2 de març per pronunciar-hi una conferència inicial sobre la normativa europea REACH, i ara els dos actors han arribat a un acord perquè aquesta col·laboració es perllongui en el temps.

Tant la sectorial química de la UEA com ServiREACH estan interessats en fomentar el compliment de les normatives de seguretat en productes químics entre les empreses associades. Així mateix, també volen resoldre les possibles necessitats que puguin tenir les empreses a l'hora de complir les diverses normatives de seguretat relacionades amb productes químics.

Gràcies a aquest acord, ServiREACH oferirà a les empreses una “hotline” telefònica d'atenció gratuïta perquè puguin resoldre els dubtes puntuals que els puguin anar sorgint en el transcurs de les seves activitats diàries. Si aquests dubtes requereixen de major implicació que no pas una trucada, els socis de la UEA gaudiran d'una sèrie de descomptes preferents en tots els serveis oferts per ServiREACH.

Més enllà d'aquests punts, la UEAQuímica i ServiREACH també detectaran quines són les principals preocupacions relatives a la normativa europea que tenen les empreses i organitzaran tallers específics sobre cadascuna d'aquestes matèries. En aquests mateixos tallers formatius els associats també tindran l'oportunitat de resoldre-hi dubtes concrets.

ServiREACH facilita a les empreses la documentació de seguretat química necessària perquè puguin comercialitzar els seus productes, basant-se en la reglamentació vigent i la normativa aplicable per a cada sector de la indústria. Així mateix, també disposa de l'experiència i els coneixements necessaris perquè els productes químics compleixin amb totes les obligacions del Reglament CLP dins dels terminis correctes.

Conferència a càrrec de ServiREACH

enviar enllaç d�aquesta pàgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92
Avís legal  |  Acessibilitat  |  Mapa Web  |   Contactar  |  Crèdits |  RSS