enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

La UEAQuímica es forma en comunicació

Dimarts 21/03/2017
Directius i portaveus d'empreses anoienques aprenen tècniques per transmetre el seu dia a dia amb eficàcia

Curs de comunicació de la UEAQuímica
La sectorial d'empreses químiques de la Unió Empresarial de l'Anoia, la UEAQuímica, va organitzar aquest dimarts 21 de març un curs bàsic de comunicació corporativa a càrrec del professor de la Universitat Ramon Llull (URL) Josep Maria Brugués. Treballant en la línia de donar resposta a les demandes de les empreses del sector, la UEAQuímica va organitzar aquesta jornada de formació en què directius i portaveus de les empreses del sector químic anoienc van rebre tot d'eines per poder comunicar amb eficàcia els seus missatges al conjunt de la ciutadania en situacions imprevistes.

Les empreses que integren la sectorial consideraven que es trobaven amb tot un seguit de dificultats a l'hora de transmetre la seva realitat al conjunt d'Igualada i l'Anoia, i durant la jornada van aprendre com superar-les. Entre d'altres aspectes, van aprendre com havien de preparar els missatges per transmetre'ls eficientment davant els mitjans de comunicació, quants en podien transmetre en una compareixença, com relacionar-se amb cadascuna de les plataformes comunicatives existents -premsa, ràdio, televisió, digitals o xarxes socials-... El curs va ser eminentment teòric, per bé que els assistents també van tenir l'oportunitat de posar-se davant d'una càmera i analitzar “a posteriori” com havien reaccionat.

Tot plegat, a càrrec d'un periodista de llarga experiència en el món corporatiu com és Josep Maria Brugués, que anteriorment havia treballat com a director de comunicació en grans empreses com Roche Diagnostics, PortAventura i Tiempo/BBDO, entre d'altres. Actualment combina la formació acadèmica (professor a la Universitat Ramon Llull; Barcelona School of Management; Universitat Oberta de Catalunya i Universitat Pompeu Fabra) amb classes de formació de portaveus i crisi a empreses privades i institucions.

 

Curs de comunicació de la UEAQuímica

Curs de comunicació de la UEAQuímica

enviar enllaç d�aquesta pàgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92
Avís legal  |  Acessibilitat  |  Mapa Web  |   Contactar  |  Crèdits |  RSS