enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

Sessió informativa Reempresa

Dijous 27/09/2018
  De 10h a 12h
Ig-Nova Empresa
Carrer Lleida, 78 08700 Igualada (Barcelona)
Sessió informativa Reempresa

Reempresa
La sectorial de la Unió Empresarial de l'Anoia, UEAassessors convoca una sessió de presentació i dinamització de la Reempresa, adreçat als assessors i gestors de la nostra comarca.

Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. És un nou model d'emprenedoria que fomenta la continuïtat d'empreses que són viables econòmicament i cerquen un relleu en la propietat i direcció. L'objecitu és el d'evitar el tancament de negocis per mantenir-los en funcionament i per salvaguardar els llocs de treball, donant valor a l'esforç desenvolupat en la creació i creixement de l'empresa. La Reempresa és un servei que s'ofereix des de l'Ajuntament d'Igualada i que es posa a disposició de les emrpeses i de les persones emprenedores de tots i cadascun dels municipis de la comarca. És per aquest motiu que es vol fer partícips als agents externs, possibles prescriptors de la Reempresa de la nostra àrea.

Aquesta sessió informativa està adreçada especialment a gestors i assessors amb l'objectiu de donar a conèixer el programa REEMPRESA, i convergirà en un espai de trobada entre l'empresari que ha de deixar el seu negoci i l'emprenedor que busca un projecte per tirar endavant.

Estructura de la sessió:

  • 10:00h - 11:30h - Presentació de la Reempresa
  • 11:30h - 12:00h - Networking relacional entre les persones assistents

La sessió es durà a terme a:

Edifici IG-NOVA EMPRESA

Av. Mestre Montaner, 86 -  08700 (Igualada)

 

 

enviar enllaç d�aquesta pàgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92