enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

Jornada - Reptes i avantatges de la digitalització empresarial: Què, com i perquè?

Divendres 23/11/2018
  De 09:00h a 11:00h
Unió Empresarial de l'Anoia
Carretera de Manresa, 131 08700 Igualada (Barcelona)
T. 938052292 

ueauea.cat
Lloc web

  Gratuït
Jornada - Reptes i avantatges de la digitalització empresarial: Què, com i perquè?

La transformació digital suposa no només un repte en un futur immediat per totes les empreses sigui quin sigui el seu sector industrial, també representa una oportunitat per posicionar-se, ser més competitius i poder afrontar un entorn diversificat, sense fronteres i on la tecnologia i les seves aplicacions transformen els productes en serveis i exigeixen més implicació a les empreses i els fabricants.

En aquesta sessió Carles Soler, Enginyer de Telecomunicació (UPC) i MBA (ESADE), ens parlarà de que el concepte Indústria 4.0 porta associada la transformació digital de les organitzacions. Ens presentarà una eina elaborada per la Comissió Indústria 4.0 d'Enginyers de Catalunya, per entendre millor el valor que aporta la Indústria 4.0, i ajudar-nos a impementar-la per incrementar la competitivitat empresarial.

Carles Miranda, Coordinador del programa Indústria 4.0 a ACCIÓ ens presentarà les eines i els mecanismes de suport, econòmic i tècnic, que les empreses tenen al seu abast, compartint casos d'èxit i facilitant-nos tota la informació d'aquestes ajudes i com accedir-hi.

 

Programa

09.00 h: Esmorzar networking

09.20h: Benvinguda

09.30h: "Indústria 4.0. Com identificar els reptes de la transformació digital" a càrrec de Carles Soler, Enginyer de Telecomunicació (UPC) i MBA (ESADE), Director de Casiopea Robotics, consultoria estratègica en robòtica col·laborativa i de serveis, i President de la Fundació educaBOT.

10.20h: Com les PIMES catalanes estan utilitzant les eines i mecanismes públics de suport a la Indústria 4.0 d'ACCIÓ?. Serveis disponibles actualment. A càrrec de Carles Miranda, Coordinador del programa Indústria 4.0 a ACCIÓ, Agència per la competitivitat de l'empresa de la Generalitat de Catalunya.

10.45h: Torn obert de preguntes

11.00h: Fi de la jornada

 

Acte gratuït però amb inscripció prèvia. 

Adreçat a:

Empresaris, directors o gerent d'empreses i caps de projectes.

 

INSCRIPCIONS

 

Organitzen:

logo uea
accio logo

enviar enllaç d�aquesta pàgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92