enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

Els alumnes de ReinMET visiten l'empresa Subministraments Bisbal

Dimarts 12/02/2019

La visita ha servit per poder aterrar els conceptes més teòrics que s'havien presentat a l'aula en un pla més pràctic

 

 

Els i les alumnes del curs de soldadura del programa ReinMET han visitat l'empresa Subministraments Bisbal per aprofundir en el coneixement sobre els diferents materials del sector del metall.

visita reinmet bisbal

Els i les alumnes del curs de soldadura del programa ReinMET han realitzat una visita guiada molt complerta per les instal·lacions de l'empresa on els han presentant els diferents tipus de materials de què disposen, els possibles usos que se'n deriven, així com les tasques de manipulació que fan amb aquests (soldadura, tall, plegat, etc.).

L'empresa Subministraments Bisbal ofereix serveis de distribució de tot tipus de productes siderúrgics, acer inoxidable i ferreteria industrial, a la vegada que també manipulen i entreguen productes a mida (tall, plegat, corbat, foradat, etc.), fabriquen armadures d'acer pel formigó així com portes industrials i residencials.

Els alumnes ja han finalitzat el mòdul de formació genèrica del curs, dins el qual una part important tractava de presentar els diferents tipus de materials amb que es treballa al sector, les seves propietats, tècniques de manipulació així com els principals usos que se'n deriven. La visita, doncs, ha servit per poder aterrar els conceptes més teòrics que s'havien presentat a l'aula en un pla més pràctic. Una vegada finalitzat aquest bloc, ja han començat a el bloc de formació en prevenció de riscos laborals per tal de, seguidament, entrar al taller a practicar els diferents tipus de soldadura.

Nous professionals formats pel sector del metall

Quan els alumnes hagin finalitzat la formació estaran preparats per realitzar pràctiques a empresa (mes d'abril) amb la possibilitat de contractació posterior, un procés que compta amb una subvenció per la contractació per part del programa ReinMET, realitzat per la MICOD i la Diputació de Barcelona. Totes aquelles empreses que puguin necessitar un operari base amb soldadura i vulgui conèixer els candidats i candidates del programa, es pot posar en contacte amb la UEA a anna@uea.cat.

enviar enllaç d�aquesta pàgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92