AV═S LEGAL GENERAL

Informació general

Titularitat de la pàgina web. El nom del domini www.uea.cat, està enregistrat a favor de Uniˇ Empresarial de l┤Anoia, amb CIF G60484805 i domicili social en Ctra. de Manresa, 131, 08700-Igualada (Barcelona). Telèfon de contacte 93 805 22 92 i adreça de correu electrònic ueauea.cat.


Condicions d´┐Żús

1.- Amb aquestes Condicions d´┐Żús, Uniˇ Empresarial de l┤Anoia, regula l´┐Żaccés a aquesta pàgina web, i la posada a disposició de la informació que hi ha, per part dels seus clients i altres usuaris de la xarxa.

2.- Pel sol ús d´┐Żaquest lloc web, l´┐Żusuari manifesta que accepta sense reserves aquestes Condicions d´┐Żús.

3.- L´┐Żús del lloc web i de la informació que inclou, en principi, és de caràcter gratuït, sense perjudici que aquesta circumstància pugui variar, amb la qual cosa Uniˇ Empresarial de l┤Anoia, es compromet a publicar les noves condicions d´┐Żús a la web en el temps més reduït possible.

4.- L´┐Żusuari s´┐Żobliga a no utilitzar el lloc web ni la informació que s´┐Żhi ofereix per fer activitats contràries a les lleis, la moral, l´┐Żordre públic i, en general, a fer un ús conforme a aquestes condicions d´┐Żús. Tant l´┐Żaccés com la informació són responsabilitat exclusiva de qui els fa, sense que es pugui responsabilitzar Uniˇ Empresarial de l┤Anoia, dels danys o perjudicis que es puguin derivar d´┐Żaquest accés o ús de la informació alienes a la seva voluntat.

5.- Uniˇ Empresarial de l┤Anoia, no és responsable dels errors en accedir al lloc web o en els seus continguts i hi posarà la diligència més gran possible per tal que aquests errors no es produeixin.
Uniˇ Empresarial de l┤Anoia es reserva el dret de suspendre temporalment, i sense necessitat d´┐Żavís previ, l´┐Żaccessibilitat a les seves pàgines web, per l´┐Żeventual necessitat de fer operacions de manteniment, reparació, actualització o millora.

6.- Tots els continguts del lloc web (incloent-hi, sense caràcter limitatiu, bases de dades, imatges, dibuixos, gràfics, arxius de text, àudio, vídeo i programari) són propietat d´┐ŻUniˇ Empresarial de l┤Anoia, i estan protegits per les normes nacionals o internacionals de propietat intel·lectual i industrial.
Les marques, rètols, signes distintius o logotips d´┐ŻUniˇ Empresarial de l┤Anoia, que apareixen a la pàgina web són titularitat d´┐ŻUniˇ Empresarial de l┤Anoia. Aquests criteris també fan referència al nom de domini www.uea.cat
Tots els textos, dibuixos gràfics, vídeos o suports d´┐Żàudio, propietat d´┐ŻUniˇ Empresarial de l┤Anoia, no podran ser objecte d´┐Żulterior modificació, còpia, alteració, reproducció, adaptació o traducció per part de l´┐Żusuari o de tercers sense l´┐Żautorització expressa d´┐ŻUniˇ Empresarial de l┤Anoia, tret que s´┐Żindiqui el contrari.
L´┐Żús no autoritzat de la informació inclosa en aquest lloc web i la lesió dels drets de propietat intel·lectual o industrial donaran lloc a les responsabilitats legalment establertes.

7.- L´┐Żestabliment de qualsevol hiperenllaç des d´┐Żuna pagina web aliena a qualsevol de les pàgines del lloc web d´┐ŻUniˇ Empresarial de l┤Anoia, estarà sotmès a les condicions següents:

 • No es permet la reproducció total ni parcial de cap dels serveis inclosos al lloc web d´┐ŻUniˇ Empresarial de l┤Anoia.
 • No s´┐Żestabliran deep-links amb el lloc web d´┐ŻUniˇ Empresarial de l┤Anoia, ni dels seus serveis, ni es crearà cap explorador web o border environment.
 • No s´┐Żinclourà cap manifestació falsa, inexacta o incorrecta sobre les pàgines del lloc web d´┐ŻUniˇ Empresarial de l┤Anoia, i els seus serveis en particular, excepte aquells signes que formin part del mateix hiperenllaç a la pàgina web d´┐ŻUniˇ Empresarial de l┤Anoia, no contindrà cap marca, nom comercial, rètol d´┐Żestabliment, denominació, logotip, eslògan o altres signes distintius que pertanyin a Uniˇ Empresarial de l┤Anoia.
 • Sota cap circumstància, Uniˇ Empresarial de l┤Anoia, serà responsable dels continguts o serveis posats a disposició del públic a la pàgina web des de la qual es faci l´┐Żhiperenllaç ni de les informacions o manifestacions que s´┐Żhi incloguin.
 • Qualsevol hiperenllaç a la web de Uniˇ Empresarial de l┤Anoia, s´┐Żefectuarà a la pàgina principal.

8.- Política de privadesa o protecció de dades

 • A. Dret d´┐Żinformació
  Aquesta política de protecció de dades regula l´┐Żaccés i l´┐Żús del servei del lloc web www.uea.cat i la resta de llocs web que Uniˇ Empresarial de l┤Anoia, posa a disposició dels usuaris d´┐Żinternet interessats en els seus serveis i continguts.
  De conformitat amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), Uniˇ Empresarial de l┤Anoia, titular del lloc web, informa l´┐Żusuari d´┐Żaquest lloc de l´┐Żexistència d´┐Żun fitxer automatitzat de dades de caràcter personal creat per Uniˇ Empresarial de l┤Anoia i sota la seva responsabilitat.
 • B. Finalitat
  Les dades dels usuaris registrats a través dels formularis habilitats a aquest efecte en el lloc web són recaptades per Uniˇ Empresarial de l┤Anoia, amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis que Uniˇ Empresarial de l┤Anoia, proporciona a través d´┐Żaquest lloc web.
 • C. Caràcter obligatori o facultatiu de la informació facilitada per l´┐Żusuari i veracitat de les dades
  Els camps obligatoris, normalment marcats amb un asterisc (*) en els formularis que ha d´┐Żemplenar l´┐Żusuari són estrictament necessaris per atendre la vostra petició; la inclusió de dades en els camps restants és voluntària.
  L´┐Żusuari garanteix que les dades personals facilitades a Uniˇ Empresarial de l┤Anoia, són veraces i es fa responsable de comunicar-li qualsevol modificació.
 • D. Consentiment de l´┐Żusuari
  L´┐Żenviament de dades personals amb l´┐Żús dels formularis electrònics d´┐ŻUniˇ Empresarial de l┤Anoia, o, si escau, missatges de correu electrònic, suposa el consentiment exprés del remitent al tractament automatitzat de les dades incloses en els serveis i productes relacionats amb les finalitats dels llocs web d´┐ŻUniˇ Empresarial de l┤Anoia, i l´┐Żenviament de comunicacions via electrònica amb informació relacionada amb Uniˇ Empresarial de l┤Anoia, i les seves iniciatives.
 • E. Butlletins i comunicacions electròniques
  Uniˇ Empresarial de l┤Anoia, podrà posar a la disposició dels usuaris que prèviament ho hagin autoritzat a través del formulari de subscripció habilitat a aquest efecte el servei d´┐Żenviament d´┐Żun butlletí, en el qual s´┐Żinclouen les notícies, novetats i informació més rellevants del lloc web. A més, l´┐Żusuari podrà donar-se de baixa o modificar les dades de subscripció a l´┐Żesmentat butlletí a través del formulari interactiu inclòs en el lloc web.
  D´┐Żaltra banda, Uniˇ Empresarial de l┤Anoia, informa que remetrà comunicacions comercials per mitjans electrònics amb informació sobre altres productes, serveis i esdeveniments que puguin ser d´┐Żinterès per als usuaris del lloc web quan així ho sol·licitin expressament. L´┐Żusuari podrà revocar aquest consentiment en qualsevol moment.
 • F. Seguretat
  Uniˇ Empresarial de l┤Anoia, manté els nivells de seguretat de protecció de dades personals conforme al Reial decret 994/1999, d´┐Ż11 de juny, relatiu a les mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que incloguin dades de caràcter personal, i ha establert tots els mitjans tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades que l´┐Żusuari faciliti a través del lloc web, sense perjudici d´┐Żinformar-lo que les mesures de seguretat a internet no són inexpugnables.
  Uniˇ Empresarial de l┤Anoia, es compromet a complir amb el deure secret i la confidencialitat respecte de les dades personals incloses en el fitxer automatitzat d´┐Żacord amb la legislació aplicable i a conferir-los un tractament segur en les cessions i transferències internacionals de dades que, si escau, es puguin produir.
 • G. Galetes i IP
  L´┐Żusuari accepta l´┐Żús de galetes i seguiments d´┐ŻIp l´┐Żús dels quals permet que Uniˇ Empresarial de l┤Anoia, reculli dades a efectes estadístics, com ara: data de la primera visita, nombre de vegades que s´┐Żha visitat, data de l´┐Żúltima visita, URL i domini d´┐Żon prové, explorador utilitzat i resolució de la pantalla. No obstant això, l´┐Żusuari, si ho desitja, pot desactivar i/o eliminar aquestes galetes seguint les instruccions del seu navegador d´┐Żinternet.
 • H. Spamming
  Uniˇ Empresarial de l┤Anoia, no utilitza tècniques de "spamming" i únicament tractarà les dades que l´┐Żusuari transmeti a través dels formularis electrònics habilitats en aquest lloc web o missatges de correu electrònic.
  El tractament de les dades de caràcter personal i l´┐Żenviament de comunicacions comercials fetes per mitjans electrònics són conformes a la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (BOE de 14 de desembre de 1999) i a la Llei 34/2002, d´┐Ż11 de juliol, de serveis de la societat d´┐Żinformació i de comerç electrònic (BOE de 12 de juliol de 2002).
 • I. Dret d´┐Żoposició, correcció i actualització de dades
  L´┐Żusuari té dret a accedir a aquesta informació, rectificar-la, si les dades són errònies, i donar-se de baixa dels serveis d´┐ŻUniˇ Empresarial de l┤Anoia.
  Aquests drets es poden fer efectius amb la mateixa configuració de la pàgina web. En cas de problemes per a l´┐Żexecució efectiva en línia i per a qualsevol tipus de dubte o controvèrsia respecte a la nostra política de privadesa de dades us podreu adreçar directament a: ueauea.cat o be a l´┐Żadreça postal:Ctra. de Manresa, 131, 08700-Igualada (Barcelona).

9.- Les condicions d´┐Żús d´┐Żaquest lloc web tenen caràcter indefinit. Uniˇ Empresarial de l┤Anoia, en tot cas, es reserva el dret unilateral de modificar les condicions d´┐Żaccés, i els continguts que s´┐Żhi inclouen, o les condicions d´┐Żús del seu servei d´┐Żallotjament gratuït d´┐Żarticles, incloses en aquest document.

10.- La prestació del servei d´┐Żaquest lloc web i aquestes condicions d´┐Żús es regeixen per la llei espanyola. Les parts, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que els pogués correspondre, acorden sotmetre´┐Żs a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de Barcelona.


Copyright

Uniˇ Empresarial de l┤Anoia és titular de tots els drets de propietat intel·lectual sobre el disseny i continguts de la pàgina web www.uea.cat.
L´┐Żempresa Uniˇ Empresarial de l┤Anoia és titular dels drets de propietat industrial referits als seus productes i serveis i específicament els relatius a les marques registrades.

Uniˇ Empresarial de l┤Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92
AvÝs legal  |  Acessibilitat  |  Mapa Web  |   Contactar  |  CrŔdits |  RSS