ASSESSORAMENT

Assessoria empresarial


Disposeu d'informació permanentment actualitzada sobre: tràmits administratius per a la creació d'empresa, formes jurídiques a adoptar, ajuts per a internacionalització de l'empresa, projectes transnacionals, etc.

En aquest sentit, les empreses associades tenen accés directe a la base de dades del FISUB amb totes les fitxes de subvencions i ajudes disponibles, terminis de presentació, referències legals, tipologia de les ajudes, beneficiaris, requisits, imports, etc.

D'altra banda la UEA ofereix el servei d'assessorament sobre les subvencions disponibles en funció del projecte a finançar, les bases i requisits, així com la petició dels impresos i la documentació necessària per tramitar la sol·licitud.

Assessorament jurídic, laboral, fiscal i mercantil

La UEA ofereix a les empreses associades la possibilitat de realitzar, de forma totalment gratuïta, consultes de caire mercantil, fiscal, comptable i laboral.

Recordeu que com associats podeu beneficiar-vos d'aquests serveis gratuïtament indicant el vostre nom d'usuari i clau a l'àrea de socis .

 

CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92