FĎRUM IMMOBILI└RIES, ARQUITECTES I APARELLADORS DE L'ANOIA

Dijous 21/03/2019
  13:30h
Restaurant Mas dels Vivencs
Barri dels Vivencs, 1 08787 Igualada (Barcelona)
T. 938052292 

montseuea.cat
Lloc web

F˛rum ImmobiliÓries, Arquitectes i Aparelladors de l'Anoia

Des de la Unió Empresarial de l'Anoia i a través de CUMA (Comissió d'Urbanisme i Mobilitat de l'Anoia) estem treballant en la redacció del Llibre Blanc d'Infraestructures i Comunicacions de l'Anoia. Es tracta d'un document d'anàlisi i proposta sobre carreteres i accessos, infraestructures, zones industrials, mobilitat en transport públic, i Plans Generals (POUMS) de l'Anoia. L'objectiu és posar de manifest les deficiències que tenim al territori en l'àmbit d'Infraestructures per millorar en la competitivitat empresarial. Un cop elaborat es presentarà de manera pública i a l'administració. Per treballar el document és important comptar amb la opinió de tothom, i sobretot la vostra, com a sector que té coneixement i visió sobre mobilitat i accessibilitat a les ciutats, zones industrials i una opinió formada sobre els plans generals d'urbanisme i organització de la comarca.

És per aquest motiu, que volem convidar-vos a participar de la trobada/dinar que celebrarem amb empreses immobiliàries, aparelladors i arquitectes de l'Anoia i que tindrà lloc dijous 21 de març de 2019 a les 13:30 al Restaurant Mas dels Vivencs de la Pobla de Claramunt.

Esperem la vostra participació, i us agrairíem, confirmació d'assistència a través del correu: montse@uea.cat o per telèfon 938052292.

 

CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Uniˇ Empresarial de l┤Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92