╚XIT AL NETWORKING 2019 DE LA UEA ADREăAT A DONES EMPRES└RIES, DIRECTIVES I PROFESSIONALS DE TOT CATALUNYA

Divendres 31/05/2019
 La jornada ha estat impulsada per la comissió de treball UEA Inquieta i ha comptat amb la participació de l'experta en networking, Rosaura Alastruey

Posar en valor i donar visibilitat a la dona en el món empresarial i econòmic és la premissa principal de la comissió de treball de la Unió Empresarial de l'Anoia, UEA Inquieta. Seguint aquesta línia d'actuació, la comissió ha impulsat un nou acte relacionat amb una pràctica molt extesa en el món empresarial: el networking, un anglicisme que fa referència a aquesta activitat que reuneix a professionals per formar relacions empresarials, desenvolupar noves línies de negoci, crear sinèrgies, compartir informació i buscar clients.

Networking 2019

Una quarantena de dones empresàries, directives i professionals de diverses comarques de Catalunya s'han reunit al Networking 2019, organitzat per l'entitat, amb l'objectiu d'aprendre i generar nous contactes. La sessió –que s'ha celebrat en format dinar de treball- ha comptat amb la ponència de Rosaura Alastruey. Alastruey és pionera en la introducció del networking professional al nostre país i té més de 10 anys d'experiència en l'ensenyament de les tècniques i valors d'aquesta disciplina estratègica.

Networking 2019 2

L'experta en networking ha constatat de la importància d'aquesta disciplina perquè “els contactes són imprescindibles en el món dels negocis”. Així doncs, Alastruey ha apuntat de la necessitat de crear una xarxa útil, de tenir connexions amb les persones: sigui offline –comunicació directa, cara a cara-, o a través de canals online, com les xarxes socials, això sí “aprofitem la tecnologia. Perquè si et busquen i no hi ets a Linkedin, no existeixes”. A més, Alastruey també ha empoderat a les assistents perquè aprofitessin la jornada per fer networking i crear noves connexions.

Networking 2019 3

El Networking UEA Inquieta ha finalitzat amb una sessió pràctica anomenada speed networking on les assistents s'han intercanviat les seves targetes professionals; i en definitiva, per crear una xarxa útil de contactes entre empresàries, directives i professionals de tot Catalunya per tal de començar noves oportunitats de negoci i de col·laboració.

CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Uniˇ Empresarial de l┤Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92