Cerca d’associats a la Unió Empresarial de l’Anoia
Inici  Directori  Cercador  Montserrat Hotel & Training Center
enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

Montserrat Hotel & Training Center

Montserrat Hotel & Training Center

"Where Business People Experience "

MH &TC  situat a Collbató, en un entorn únic davant del Parc Natural de la muntanya de Montserrat, és un centre especialitzat, pensat per a cobrir totes les necessitats de les empreses en l´organització de programes de formació, workshops, reunions, convencions, comitès directius i tot tipus d´esdeveniments corporatius.

L´hotel consta d´un edifici independent de tres plantes on s´ubiquen dos espaiosos auditoris i les diferents sales de reunions completament equipades a material audiovisual i llum natural.  També disposa d´una zona Outdoor de 14 hectareas amb diverses instal.lacions per realizar activitats outdoor i Team Building.

MH & TC ofereix serveis globals en formats " Business packs "  dirigits especialment a les empreses que inclouen tots els serveis de lloguer de sales, restauració, coffee breaks i allotjament a més d´un equip de profesionals preparat per satisfer amb èxit les necessitats i coordinació de l ´esdeveniment.

Ens posem a disposició de tots els membres de la UEA per ampliar qualsevol informació que pogueu necessitar i per suposat esteu convidats a conèixer les nostres insta.lacions quan desitjeu.

Activitats:
Raó social:
Fundació EADA
Nom comercial:
Montserrat Hotel & Training Center
c/Querol s/n Urb. Can Dalmases
08293 Collbató (Barcelona)
T.937770125
Contacte:
Bárbara Viamonte
 bviamonteeada.edu
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92