Completa el següent formulari per incorporar-te a la Xarxa de talent de la UEA on hi accedeixen els nostres associats en busca de professionals.

 

Ref. CV/00146

Responsable producció tèxtil i Patronatge industrial

20 anys anys d'experiència

Trenta anys d'experiència adquirida en el en el món del tèxtil. Al treballar en una mitjana empresa, he tingut l'oportunitat de conèixer i aprendre activament les diferents tasques d'un procès productiu. Organització de la producció en tallers exteriors, vetllant per la bona qualitat del producte final i la satisfacció del client.

Ref. CV/00147

Administració

0 anys d'experiència

Sóc una graduada recentment en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat de Lleida, desenvolupant una sòlida base en estudis administratius. Actualment estudiant un Màster en Direcció i Organització d’Esdeveniments i Entitats Esportives (UNISPORT( He realitzat pràctiques en un ajuntament, on vaig poder aplicar els meus coneixements a un entorn real. Estic entusiasmada per aplicar els meus coneixements en un entorn professional per continuar creixent i contribuir a l'èxit de l'empresa.

Ref. CV/00145

Dissenyadora gràfica tèxtil

23 anys d'experiència

Amplia trajectòria professional en el disseny gràfic, especialitzada en tèxtil i també amb la docència del disseny gràfic i les arts plàstiques. Els meus punts forts són la creativitat, l'originalitat i el treball en equip. Soc innovadora i no em fa mandra res.

Ref. CV/00144

Auxiliar Administrativa

20 anys d'experiència

Disposo de més de 20 anys d'experiència com a administrativa, fent tasques d'atenció al públic, gestió d'incidències, introducció de dades, tasques comercials, organització d'arxius, facturació, preparació de documentació nacional i internacional, etc. Disposo del FPI d'Auxiliar Administrativa, a més d'un Curs d'Ofimàtica nivell mitjà. Em considero una persona amb capacitat d'aprenentatge, organitzada i motivada per a continuar desenvolupant-me professionalment.

Ref. CV/00143

auxiliar administrativa

3 anys d'experiència

Corporate assistant. Auxiliar administrativa, tant a empresa privada, empresa de serveis i a l'administració pública. Monitora de transport escolar.

Ref. CV/00142

Disseny

3 anys d'experiència

Dissenyadora d'interiors, les meves funcions en aquest lloc son tant la conceptualització i projecció 2D i 3D dels projectes, la gestió i organització d'industrials i seguiment d'obra, a més de la col·laboració en el màrqueting digital i xarxes socials. Comercial experta en captació de socis, formació i gestió d'equips, responsable de recursos humans. Experta en tècniques de venta de cara al públic. Relacions públiques, gestió de la pàgina web a més dels diferents portals de reserves. Distribució d'habitacions i organització de reserves. Atenció al client. Check-*in i Check- out.

Ref. CV/00141

Tècnic de Sistemes

5 anys d'experiència

Formació: Grau Enginyeria Informàtica (setembre 2023-Actualitat). Grau Superior en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa (ASIX) (2013-2016). Soc un tècnic de sistemes que actualment treballa per una gran empresa d'hidrocarburs ocupant el càrrec de Service Manager des del setembre passat. Executo tasques d'atenció al client per empreses prioritàries. Anteriorment, com a suport tècnic, donava atenció al client i suport tècnic remot amb programes com TeamViewer. També tinc experiència en programes de ticketing (OTRS). Anteriorment, tinc experiència en tasques d'instal·lació, reparació i manteniment d'equips informàtics (software i hardware).

Ref. CV/00140

Auxiliar administrativa/Recepcionista

4 anys d'experiència

Sóc una professional amb formació específica i 10 anys d’experiència en tasques administratives i d’atenció al client. Em considero una dona dinàmica i m’agrada molt tant estar en contacte amb les persones com realitzar diferents gestions d’oficina. El meu objectiu és poder seguir desenvolupant-me professionalment com a recepcionista, atenció al client i/o auxiliar administrativa.

Ref. CV/00139

Monitora

2 anys d'experiència

He treballat en l'hostelería, com a monitora, fent lectura dels comptadors del gas, com a vetlladora a l'institut i a l'escola, a una llar d'infants i vaig fer pràctiques a un centre de reinserció social on vaig fer tasques administratives entre d'altres.

Ref. CV/00136

Operari i manteniment industrial

Mas de 10 anys d'experiència

Formació: Operador de planta química, Operador de plataformes Elevadores Mòbils de personal Norma UNE 58923. Prevenció laboral i de carretons Logística i pràctiques de carreto elevador lateral. CNC mecanització per arancamiento de merrucho Higiènic sanitari a Barcelona FP1 d'electricitat en FP Experiència: Manteniment Control d'accessos i control de magatzem Muntatge de maquinària Operari del sector metall Operari del sector químic Operari del sector tèxtil

Ref. CV/00137

Manteniment mecànic

Més de 3 anys d'experiència

Formació: CFGS MECATRÒNICA CFGM PRODUCTES TÈXTILS I PELL Experiència: Tècnic de manteniment industrial

Centenars de professionals ofereixen el seu talent en la comarca. Associa’t per coneixe’ls.