Concepte Gràfic i la Fundació UEA sumen per col·laborar amb els projectes socials pels joves de la comarca

01.10.2024

Concepte Gràfic és una de les empreses compromeses amb la Fundació UEA, un compromís que es vertebra en la suma d’esfporços per impulsar els projectes socials de l’entitat que estan especialment adreçats a apropar i donar a conèixer la realitat empresarial als joves, fer-los partícips del teixit i potencial empresarial del territori, amb voluntat de generar vocacions industrials i la seva orientació per un futur amb vistes a l’Anoia.

L’estudi de disseny gràfic, que compta ja amb 30 anys d’experiència i professionalitat en l’àmbit editorial, en el disseny d’espais, en el packaging i en la imatge corporativa, amb clients d’arreu del país, veu la necessitat de vetllar pel desenvolupament de la comarca a través d’aquest esforç en els joves, els futur professionals, així com les persones que estan en situació d’atur.

La signatura d’aquest conveni de col·laboració es va formalitzar per part de Pol Ribes i Elena Poncell, socis de Concepte Gràfic i per Joan Mateu, president de la Fundació Unió Empresarial de l’Anoia.

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.