Media Cataldi dona suport a la Fundació UEA en els projectes socials pels joves i la ocupació a la comarca

01.10.2024

La Fundació UEA compta amb un nou col·laborador. Media Cataldi, l’empresa de continguts audiovisuals ha apostat per sumar amb la Fundació UEA per impulsar els projectes socials orientats als joves, el futur de la comarca, i a les persones en situació de recerca de feina i que poden tenir oportunitats a la comarca.

Compartint la visió que apropar i donar a conèixer la realitat empresarial als joves, fer proper i assequible el teixit empresarial del territori i el seu potencial, aposta al costat de la Fundació per generar vocacions industrials i la orientació dels més joves per un futur a la pròpia comarca.

Media Cataldi, una petita empresa amb un gran compromís, s’ha afincat a l’Alta Anoia apostant per un territori i unes possibilitats convençuts que s’han d’explicar i compartir.

La signatura d’aquest conveni es va formalitzar entre Valerio Scandurra, CEO de Media Cataldi i Joan Mateu, president de la Fundació Unió Empresarial de l’Anoia.

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.