Ofertes de feina

Descobriu les ofertes vacants publicades pels associats de la UEA que poden ser del vostre interès

Index d'ofertes

ENGINYER/A DE PROCESSOS

Vigència de la oferta
23/01/2024 - 31/07/2024
Ref. RO/01217
Perfil lloc de treball
Descripció lloc de treball:

En dependència del departament de Producció, l'enginyer de processos serà la persona encarregada de la millora del OEE de les diferents línies productives i d'estandarització mitjançant l'anàlisis de dades i la creació de plans d'acció per a la seva implementació en coordinació amb la resta de Departament implicats. 

Algunes funcions pròpies del lloc de treball, són: 

  • Analitzar i actualitzar diàriament els indicadors principals de les diferents línies de producció per a les reunions diàries de línia.
  • Realitzar una gestió visual i permanent de les línies per a detectar anomalies.
  • Recol·lectar i analitzar dades amb la finalitat d'elaborar informes de pèrdues de productivitat de tot tipus (avaries, microparades, mermes, etc).
  • Definir un pla d'acció per la millora de OEE de cada línia i realitzar reunions setmanals de seguiment amb la resta de departaments per tal d'assegurar el seu cumpliment per part dels diferents responsables dels departaments transversals.
  • Realitzar anàlisis “5 porqués” cada vegada que hi hagi una incidència de qualitat o seguretat, per tal d'identificar la causa i definir accions per evitar-ne la repetició, així com vetllar pel seu cumpliment.
  • Proposar millores de seguretat, ergonomia i qualitat de cada línia i crear un històric de totes les incidències succeides per a definir accions.
  • Identificar les necessitats de capacitació del personal de línia i liderar la execució de la mateixa, amb l'ajuda de la resta de departaments  transversals.
  • Participar en els nous llançaments de cada línia i elaborar informes de validació de la posada en marxa amb un plan d'acció associat en cas de detectar-se desviacions i/o millores a realitzar.
Tipus contractació: Indefinit.
Horari/Torn: Jornada completa. De 07:00 a 16:00 hores, amb flexibilitat segons necessitats productives.
Retribució bruta anual: A negociar, segons vàlua del candidat/a
Lloc de treball (població): Igualada
Núm. Places a cobrir: 1
Requeriments candidat
Experiència necessària: Experiència prèvia d'almenys 2 anys en lloc de treball similar a l'ofertat en el sector industrial (cosmètica, automoció, farmàcia i/o alimentació).
Nivell acadèmic: Grau en enginyeria d'organització industrial o similar.
Formació complementaria: Valorable formació addicional en gestió de la producció, lean manufacturing, etc.
Idiomes: Català i castellà, nivell alt d'anglès, nivell mig escrit i parlat.
Informàtica: Usuari avançat en diferents eines ofimàtiques.
Permís de conduir: B
Vehicle propi: Vehicle propi, preferiblement.
Altres requisits: Valorable l'ús d'un ERP i sistema MES per a la millora de productivitat. Orientació a resultats. Pensament analític. Habilitats de comunicació.

Associa’t per publicar les teves vacants d’ofertes de treball i arribar al talent de la comunitat.