Ofertes de feina

Descobriu les ofertes vacants publicades pels associats de la UEA que poden ser del vostre interès

Index d'ofertes

CAP D'OBRA

Entitat
CALAF GRUP
Vigència de la oferta
18/06/2024 - 31/10/2024
Ref. RO/01308
Perfil lloc de treball
Descripció lloc de treball:

Grup d'empreses dedicat a la construcció necessita incorporar al seu equip una persona amb experiència per gestionar i dirigir obres.

La missió principal serà gestionar l'execució de l'obra assignada, assegurant que es compleixen els criteris de qualitat de l'empresa i seguint les directrius dels superiors i els plànols específics del Projecte Executiu, amb l'objectiu d'obtenir un resultat econòmic positiu i la satisfacció del client.

Tasques:

-Revisar les mesures del pressupost del projecte per detectar errors i/o oportunitats de millorar el marge econòmic en l'execució de l'obra.

-Controlar i analitzar el projecte a nivell econòmic i temporal per planificar l'estratègia a seguir i optimitzar els recursos, contractant els industrials i subcontractistes amb millors preus.

-Realitzar seguiment i control econòmic del resultat de l'obra per detectar desviacions a temps i garantir un resultat econòmic final positiu.

-Preparar proformes (prèvia a la facturació de la subcontractació) i pagar als industrials i als materials utilitzats, assegurant els cobraments i pagaments segons contracte.

-Supervisar l'execució de l'obra en coordinació amb la Direcció d'Obra, Direcció d'Execució i la Propietat per assegurar que l'execució sigui correcta.

-Realitzar seguiment periòdic de l'execució de l'obra en base a la planificació per garantir que es compleix en termini i vetllant per la qualitat i la seguretat de l'obra.

-Fer seguiment dels industrials perquè compleixin la planificació establerta.

-Desenvolupar i gestionar l'equip de treball a l'obra.

 

Tipus contractació: Indefinit
Retribució bruta anual: -
Lloc de treball (població): Catalunya
Núm. Places a cobrir: 1
Requeriments candidat
Experiència necessària: -Experiència prèvia en posició similar: 3 a 5 anys -Experiència prèvia en el sector: Més de 5 anys
Nivell acadèmic: Grau Universitari en Arquitectura Tècnica o Enginyeria de l'Edificació; Enginyeria de Camins; Enginyeria Tècnica de Mines i Obres Públiques.
Formació complementaria: PRL (Prevenció de Riscos Laborals) Construcció d'instal·lacions; Negociació; Comunicació; Lideratge.
Idiomes: Català, castellà.
Informàtica: Ofimàtica (Office, AutoCAD, BIM/Revit, TCQ, Presto, Project, Navision, Pyco)
Permís de conduir: Si
Altres requisits: Competències: -Planificació i organització. -Implicació, compromís i responsabilitat. -Solució i anàlisi de problemes. -Treball en equip. -Negociació, comunicació i lideratge.

Associa’t per publicar les teves vacants d’ofertes de treball i arribar al talent de la comunitat.